My Bella Desinfiointispray – Nyt saatavilla!

My Bella desinfiointispray – Kotimaista tutkittua tehoa tehokkaaseen desinfiointiin

Helppo ja nopeavaikutteinen desinfiointispray, joka sopii kaikille koville pinnoille.

  • 520 ml 11.90€/kpl
  • 150 ml 6,90€/kpl

Pienempi koko 150ml saatavilla vkolla 18. Loistava tuote esim. käsilaukkuun!

Tuotteemme etanolipitoisuus on pinnalle suihkutettuna yli > 90%. Toinen tehoaine benzalkoniumkloridi kasvattaa tehoa viruksia ja bakteereja vastaan.

Aerosolituote Desinfiointispray sisältää etanolia, benzalkoniumkloridia, sekä ponneaineita (propaani ja butaani). Suihkutettaessa ponneaineet haihtuvat ja pinnalle levittyy 92%:nen etanolin ja benzalkoniumkloridin seos.

  • Pinnalle suihkutettavan liuoksen etanolipitoisuus yli > 90%
  • TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus
  • Lisätehoa virusten ja bakteerien tuhoamiseen antaa benzalkoniumkloridi, joka on testattu bakterisidisen tehonsa puolesta. Testimetodina on käytetty desinfektio- ja antiseptisten aineiden tehon testejä EN 1276 ja EN 1650.
  • Tuote on kehitetty desinfioimaan kovia pintoja laitoksissa, sairaaloissa, kampaamoissa, hoitoloissa, saniteettitiloissa ym.
  • Soveltuu kovien pintojen kuten, työvälineiden, ovenkahvojen, suojainten, harrastusvälineiden, kuntosalilaitteiden, kenkien, julkisten tilojen ym kohteiden desinfiointiin. Ei vahingoita pintoja ja haihtuu nopeasti.
  • Tarvittaessa voi käyttää myös tilapäiseen käsien desinfiointiin. Jatkuva käyttö saattaa kuivattaa ihoa.

Tiedustelut ja tilaukset

My Bella, Kanavaranta 11
00160 helsinki

puh. 0451286620
tilaus@mybella.fi

 Nyt saatavilla –
My Bella desinfiointispray

Kotimaista tutkittua tehoa tehokkaaseen desinfiointiin

Desinfiointispray on tarkoitettu kaikkien kovien pintojen desinfiointiin. Tuote on testattu EN1276 ja EN1650 testimenetelmin ja se tuhoaa virukset ja bakteerit. Tuotteen etanolipitoisuus on yli >90%. TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus

Käyttökohteet: Kaikki kodin ja julkisten tilojen pinnat sekä saniteettitilat, sairaalat, kaupat, taksit, parturit, kauneushoitolat, hoitolaitokset, kuntosalit, korjaamot, ravintolat, kiinteistöhuollot, työ- ja harrastusvälineet.

Tilaukset: tilaus@mybella.fi