Kauneudenhoitopalvelut

My Bellasta löydät hoidot erilaisiin tarpeisiin

Olen erikoistunut vaativampiin, koneellisiin kasvohoitoihin. Oli sitten tarpeesi juhliin valmistautuminen, pieni hemmotteluhetki arjen keskelle tai haluat muuten pois esim. epäpuhtauksien, iän, stressin, ilmaston aiheuttamia epätoivottuja muutoksia kasvoillasi, löydät My Bellasta ratkaisun. Palveluiden hintoihin voit tutustua täällä.

RF- eli radiofrekvenssihoito

RF- eli radiofrekvenssihoito on tehokas ei-kirurginen, paikallinen, juonteita tasoittava ja pehmentävä anti aging -hoito. Hoidossa radioaallot ulottuvat dermikseen asti parantaen ihon rakennetta muodostamalla ja stimuloimalla kollageenin ja elastiinin uudelleensyntyä.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Kiinteyttää tehokkaasti

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Tietoa hoidosta

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Hoitoa ei kuitenkaan suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; 3-5 kerran sarjana 3 viikon välein. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa kuuden kuukauden välein.

Rasvanpoisto ultraäänen avulla

Rasvakudosta voidaan poistaa tarkasti määritellyiltä alueilta ilman leikkausta.

Rasvanpoisto ultraäänen avulla on hoito, jolla voit päästä ylimääräisestä rasvakudoksesta eroon vain ongelma-alueella josta haluat rasvaa tai selluliittiä poistettavan. Hoito tuhoaa rasvasoluja muutaman sentin syvyydeltä, uusimman teknologian avulla, ilman leikkausta.

Näin rasvan pystyy poistamaan helposti juuri sieltä, mihin se on kertynyt.

Tietoa hoidosta

Hoidossa poistetaan rasvasoluja hoidettavalta alueelta ultraäänen avulla ihoa rikkomatta. Ultraääntä käytetään, koska se on ainoa turvallinen tapa vaikuttaa ihonalaisiin kerroksiin ihoa vahingoittamatta ja turvallisesti.

Ultraääni-impulssit rikkovat ihon alla olevia rasvasolujen kalvoja ja niistä vapautunut rasva kulkeutuu normaalin aineenvaihdunnan kautta pois kehosta. Poistuminen kestää useita viikkoja.

Ultraääni-rasvanpoisto on täysin kivuton hoito, eikä toipumisaikaa tarvita. Voit siis käydä hoidossa vaikkapa kesken työpäivän.

Ultraääni-rasvanpoisto on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. On kuitenkin tärkeää huomioida ja käydä lääkärin kanssa terveydentilasi läpi ennen hoitoon tuloa, mikäli olet kärsinyt mm. seuraavista sairauksista tai tiloista:

 • Munuaisten toimintahäiriö
 • Maksan toimintahäiriö
 • Sokeritauti
 • Sydäninfarkti
 • Hoitamaton verenpainetauti
 • Raskaus tai imetys
 • Syöpä tai kasvain
 • Sairaalloinen lihavuus

Hoitoon ei myöskään ole hyvä tulla sairaana.

Yksi hoitokerta suuremmalle alueelle kestää noin 30-45 min. Pienempien alueiden hoitoon riittää lyhyempi hoitoaika. Suosittelemme ottamaan joko kolmen tai kuuden kerran sarjahoidon, jossa kahden viikon välein hoito toistetaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Hoitoväli on hyvä olla kaksi viikkoa, näin hoidolla ei kuormiteta elimistöä.

Hoidon jälkeen

Hoito ei vaadi toipumisaikaa, koska se on kivutonta. Voit välittömästi jatkaa normaalia elämää.

Suosittelemme kuitenkin juomaan runsaasti vettä – erityisesti ensimmäisen vuorokauden aikana hoidon jälkeen ja tämänkin jälkeen runsaasti. Lisäksi on hyvä välttää hiilihydraatteja sisältäviä ruokia. Lisää myös liikunnan määrää parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

REVIDERM-mikrohiontahoidot

Ikääntyminen, stressi, epäsäännölliset elämäntavat, tupakointi, huono ilma ja UV-säteet jättävät ajan myötä jälkensä kasvojen iholle.

Ihon ylin kerros paksuuntuu, tulee joustamattomaksi ja kuolleiden ihosolujen määrä ihon uloimmassa kerroksessa lisääntyy. Tämä aiheuttaa iholle elintärkeän kosteuden haihtumisen ja vaikeuttaa näin tehoaineiden imeytymistä. Sen seurauksena iho alkaa tuntua ja näyttää väsyneeltä sekä vanhentuneelta.

Iho suojaa kehoamme päivästä päivään, ja siksi sitä tuleekin suojella ja hoitaa hyvin. REVIDERM-hoitomenetelmässä paksuuntuneen, kuolleen ihokerroksen poistaminen mikrohionnalla aktivoi nuoria elinvoimaisia soluja sekä lisää solujen uusiutumista. Mikrohionta on hellä, mutta tehokas kuorinta.
Mikrohionta sopii kaikille ihotyypeille.

Kliiniset kokeet osoittavat hoitojen tulokset:

 • Ihostasi tulee selvästi kimmoisampi ja ihohuokosesi pienenevät
 • Ihosi kiinteytyy
 • Ryppyjen syvyys pienenee
 • Hoidolla on syvällisiä vaikutuksia, koska ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu
 • Vaikuttavat tehoaineet pääsevät ihon sisälle

Mikrohiontahoitoa voi tehostaa ultraäänihoidoilla. Ultraäänihoidossa syvällä oleva ihokudos rentoutuu ja puhdistuu syvähieronnan ansiosta. Verenkierto ja solujen aineenvaihdunta virkistyvät. Myös kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu. Näin mikrohionnan tulokset vahvistuvat ja ihosi uudistuu luonnollisella tavalla.

REVIDERM-ultraäänihoidot (sonocare)

Ultraäänihoito kosteuttaa, kiinteyttää ja aktivoi ihon omien solujen toimintaa. Ultraäänen avulla voidaan ihoon imeyttää tehoaineita syvemmälle ihon kerroksiin.

Se myös aktivoi ja tehostaa uuden kollageenin muodostumista sekä parantaa lymfanesteiden kiertoa poistaen turvotusta. Ultraäänihoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon.

Ultraäänilaitteen tehokkuuden ansiosta myös ruusufinneistä kärsivän ihon hoidossa on saatu nopeasti tuloksia. Kaiken lisäksi laite sopii atooppisen ihon hoitoon.

Ultraäänihoito – skinscrubbe

Ihon syväpuhdistus Skinscrubber – ultraäänilaitteella: epäpuhtaudet nostetaan ultraäänellä ihon pintaan, josta ne voi helposti ja kivuttomasti poistaa.

Hoito heleyttää ja kirkastaa, iho toipuu nopeasti ja hoidon jälkeen kevyt meikki riittää peittämään mahdollisen punoituksen

YUMI Lashes -kestotaivutus

YUMI Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.
Kestotaivutus on todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

YUMI Lashes korostaa silmien luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien
kestotaivutuksella ja kestovärillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen vaikutelman pidemmistä ja tuuheammista ripsistä.

Hoidon tulos kestää 8-12 viikkoa, joka on silmäripsien normaalin elinkaaren pituus.

Diatermia – ihokarvojen poisto

Ihokarvojen poisto diatermialla on menetelmä, joka tuhoaa karvanystyn josta karva kasvaa. Näin ollen karvanpoisto on pysyvää.

Ohut neula viedään karvankanavaa pitkin karvanystyyn, yhdistetään sähkövirta ja karvanysty tuhoutuu.

Karvat poistetaan yksi kerrallaan, ja on siksi suositeltavaa pienille ongelma-alueille kuten kasvot. 30 min käsittelyaika on maksimi yhdellä kerralla. Toimenpiteen hinta alkaen 30 €.

Häiritseviä ihokarvoja voidaan poistattaa myös IPL-valoimpulssihoidolla.

Couperosan hoito diatermialla

Couperosan hoito diatermialla on tehokas tapa poistaa laajentuneiden pintaverisuonien aiheuttamaa punoitusta jota ilmenee mm. poskilla ja nenänpielissä. Sillä voidaan hoitaa myös ns. hämähäkkiluomia. Pysyviä tuloksia saadaan aikaan nopeasti.

Couperosa

Couperosa on perinnöllinen taipumus. Joskus syynä on paleltuminen ja/tai auringon polttama. Tupakointi lisää taipumusta, sekä runsas auringonotto ilman riittävää aurinkosuojaa. Myös ihon voimakasta hankausta ja kuorintaa ainakin punoittavilla alueilla olisi tärkeää välttää. Hoitamattomana couperosa voi kehittyä jopa tulehdukselliseksi ihosairaudeksi eli ruusufinniksi.

IPL-valoimpulssihoito

IPL-valoimpulssihoito auttaa palauttamaan ennenaikaisesti vanhentuneen ihon normaalin kunnon ennalleen, poistamalla ihosta pigmenttivauriot, ensisijaisesti auringonsäteilyn aiheuttamat pisamat. IPL-valoimpulssihoito antaa myönteisiä tuloksia myös ruusufinnien hoidossa.

IPL perustuu viiteen suodattimeen, joiden avulla tehdään pysyvää karvanpoistoa, pintaverisuonien- ja maksaläiskien poistoa, nuorennushoitoa sekä aknehoitoa. Hoidot kestävät 15-30 minuuttia. Joissakin tapauksissa saattaa hoidon jälkeen ilmetä vähäistä punoitusta. Ennen toimenpidettä ja sen jälkeen on vältettävä suoraa auringonsäteilyä.

IPL-hoitolaite tuottaa voimakasta valoenergiaa. Laite lähettää erittäin tehokkaita valonsäteitä, jotka on kohdennettu vaikuttamaan karvatuppeen, hemoglobiiniin (veren punasoluihin) tai melaniiniin (ruskea pigmentti maksaläiskissä ja ikääntymisen ihomuutoksissa) riippuen hoidon tavoitteesta. Valolla hoitaminen on turvallista, nopeaa ja tehokasta. Palautumisaika toimenpiteen jälkeen on lyhyt ja sivuvaikutusten ilmenemisen riski on hyvin vähäinen.

Pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan otettavaksi sarjahoitona. Sarjahoito suunnitellaan aina hoitotavoitteen ja hoidettavan alueen mukaan. Isomman alueen hoidossa vaaditaan enemmän hoitokertoja pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi. Hoitoväli on karvanpoistoissa 2-3 viikkoa ja ihonhoidossa noin 3 viikkoa.

IPL-valoimpulssihoitoa käytetään:
 • Poistamaan häiritseviä ja ikäviä ihokarvoja
 • Maksaläiskien, ruskeiden läiskien tai auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten vaalentamiseen
 • Punaisuuden, couperosan, laajentuneiden verisuonten ja ”rikkoutuneiden” verisuonten vaalentamiseen ja vähentämiseen
 • Punastumisen oireisiin
 • Parantamaan ihon luontaista kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta iho kiinteytyy nopeasti
 • Aknen hoitoon vaikuttamalla ihohuokosten kokoon sekä rasvan tuotantoa vähentävästi

Nyt saatavilla –
My Bella desinfiointispray

Kotimaista tutkittua tehoa tehokkaaseen desinfiointiin

Desinfiointispray on tarkoitettu kaikkien kovien pintojen desinfiointiin. Tuote on testattu EN1276 ja EN1650 testimenetelmin ja se tuhoaa virukset ja bakteerit. Tuotteen etanolipitoisuus on yli >90%. TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus

Käyttökohteet: Kaikki kodin ja julkisten tilojen pinnat sekä saniteettitilat, sairaalat, kaupat, taksit, parturit, kauneushoitolat, hoitolaitokset, kuntosalit, korjaamot, ravintolat, kiinteistöhuollot, työ- ja harrastusvälineet.

Tilaukset: tilaus@mybella.fi